МВР обяви конкурс за началници на пожарната в Ивайловград и Тополовград

Регион

Конкурс за началници на районните служби на пожарната в Ивайловград и Тополовград обявиха от МВР.

Длъжностите са вакантни, а конкурсът е за преминаване в по-висока по вид длъжност на държавните служители в Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Кандидатите трябва да са държавни служители в МВР, да имат придобита минимална образователно-квалификационна степен на висшето образование „бакалавър“, да имат завършен курс за първоначална професионална подготовка във факултет ПБЗН при Академията на МВР, за тези които не притежават образователно-квалификационна степен бакалавър по специалност „Пожарна и аварийна безопасност“ във факултета. Към крайната дата на обявяване на конкурса кандидатите трябва да имат минимален професионален стаж в МВР – 6 г., от които не по-малко от 3 г. на изпълнителски длъжности, да не са с влязла в сила заповед за налагане на дисциплинарно наказание, да нямат срещу тях образувано дисциплинарно производство, да не са временно отстранени от длъжност.

Конкурсната процедура трябва да се проведе до 4 месеца от обявяването на конкурса.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.