Регион

Взривиха дома на Митко Точара в Харманли заради жена му

Взривената къщаСреднощен взрив потроши стъклата на жилищна сграда в Харманли. Домът на Митко Кузманов (Точара) и брат му Христо бе под обстрел отново, след като през март бе запален техен автомобил пред дома им.

Взривното устройство е избухнало около 1:30 след полунощ в двора на къщата, като там са се намирали двамата братя, децата им и бременната съпруга на Христо.

 

Баба Иванка

Баба Иванка

Изплашената баба Иванка, която е леля на потърпевшите и майката на братята Добринка Точарова разказаха, че нямат представа защо става всичко това. „Митко и Христо са добри хора и изкарват парите си с труд. Не знам кой би могъл да постъпи така грозно като знае, че в къщи има малки деца“ – разказва през сълзи баба Иванка.

Двамата братя се занимават с ремонт на коли и това не е първия път, когато някой заплашва живота им. Една от версиите за днешното покушение е ревност към жената на Митко Точара.

Взривената къща

Къщата на братята Митко и Христо

Добринка Точарова

Добринка Точарова

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button