Регион

Във Въгларово почват подписка срещу убийства на кучета

Подписка срещу убийства на кучета започват в хасковското село Въгларово. Читатели на Haskovo.info сигнализираха, че през последните месеци там са били умъртвени поне 10 животни.

Хора в селото подозират бракониери, които застрелват и тровят кучетата. „Това са невинни душици. Моного сме възмутени от цялата ситуация и искаме справедливост“, се казва в сигнала. Жителите на Въгларово настояват да се спре с бракониерството.

Кметът Атанас Атанасов заяви пред Haskovo.info, че е запознат с проблема с кучетата в селото. Той се обяви срещу убиването на животните. Кметът обаче каза, че има хора във Въгларово, които прибират кучета и се грижат за тях без да ги регистрират. Всичко на всичко в селото имало едва две регистрирани кучета. Отделно от ловната дружинка вече са пуснали две жалби за това, че бездомни кучета унищожават дивеча в определени райони.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
03.05.2019 15:29 15:29

България умира. Българите бягат от мизерия. Деца не се раждат. Глупаците се загрижили за кучета. Това им е най- големият проблем. Прост народ да му еба мамата. Заслужава си съдбата

Back to top button