Хасково

Хасковските данъчни прибират 14 пищова и 28 паспорта

ДанъциДа бъдат отнети 2 разрешителни за ползване на лично оръжие и самото оръжие, както и 28 задгранични паспорта от данъчни длъжници поискаха публичните изпълнители от НАП Хасково. Следващата седмица още 12 оръжия ще бъдат обект на отнемане, съобщиха за Haskovo.info от териториалната дирекция на приходната агенция.

Мерките са част от извънредния план на НАП за затягане на финансовата дисциплина, противодействие на измамите и гарантиране на бюджета. Те се прилагат на лица, натрупали данъчни или осигурителни задължения в големи размери, които не могат да представят парични средства или обезпечения за тяхното погасяване.

НАП Хасково е поискала от органите, издаващи лицензи за продажба на алкохол и извършване на транспортна дейност, да не подновяват разрешителните на четирима длъжници. След тази мярка те са превели 17 742 лева за частично погасяване на дължимите данъци. Междувременно фирми, на които са били блокирани банковите сметки, са внесли още 6 500 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button