Спорт

Хасково е №1 отборно на международния турнир по джудо

Клуб „Хасково“ е на първо място в отборното класиране от приключилия двудневен международен турнир по джудо „Купа Хасково 2019“ в спортна зала „Дружба“.

В отборното класиране следват тимовете от Пазарджик и Стара Загора. В турнира участваха джудисти от 15 клуба в различни възрастови групи.

В неделя се състезаваха по-големите джудисти. Николета Стефанова е шампионка в категорията 63 кг., Пери Алпер спечели златен медал при 73-килограмовите, а брат му Бату Алпер (55 кг.) е със злато в старшата възраст и със сребро в младшата.

Тодор Динков (73 кг.) се окичи със среброто, Димитър Димитров е със злато и сребро, Антон Димитров е с два златни медала, Димитър Нончев е със злато и бронз, Янко Гаджев е шампион, Дерик Милчев е със сребро и бронз, Стилян Сталев е със злато и бронз, Радослав Живаков спечели бронзов медал, като с бронз е и Георги Начев. Джани Бъчваров е шампион, а вицешампион в своята категория е Сервет Сафет. Бронзови медали спечелиха още Васил Василев, Калоян Иванов и Радослав Тозев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button