Спорт

8 медала за каратеките от „Мълния“ на националното състезание в Шумен

Каратеките на хасковския клуб „Мълния“ се представиха силно на Националното състезание по шинкиокушинкай в Шумен за деца 10, 12, 14 г.

Хасковлии спечелиха 4 златни, 2 сребърни и 2 бронзови медала. Мирослав Добрев спечели злато, Eлица Иванова се окичи със злато, Димитър Пасев също е със златен медал и от най-малките, които за първи път са на състезание – Тахирюмер Шукри – златен медал.

Карате

Сребърни медали имат Селин Сали и малкият Мирослав Узунов, а бронзови медалисти са Радина Райчева и Кристияна Запрянова.

Повече от достойно, като за първо състезание се представиха: Виктор Методиев, Даниел Славов, Павел Димов, Стилян Стойков, Петьо Стоянов. Децата показаха висок дух и спортен хъс. Треньорите сенсей Деян Йорданов и сенпай Кирил Петров са горди от представянето на своите каратеки, съобщават от клуба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button