Спорт

„Топлика“: Хасковски съдийки ни порязаха за първото място

Хандбалистките на „Топлика“ (Минерални бани) играха силно и в заключителния турнир на женската Б група в Искър. Момичетата на треньора Фильо Филев победиха домакините с 12:4 и Панагюрище с 20:9.

Те обаче отстъпиха от плевенчанки с 11:13, като от „Топлика“ имат сериозни претенции, че са били ощетени от младата хасковска съдийска двойка на сестри Георгиеви.

„През цялото първо полувреме, след убедителното повеждане с 3:0 в началото доминирахме над състава от Плевен. Въпреки съдийската подкрепа първото полувреме завърши при равен резултат 8:8. Мачът беше съпроводен от неотчетени от съдийската двойка линии, нарушения, неправилни атаки. Половината от второто полувреме играхме с човек по-малко, а на момента и с двама по-малко“, недоволни са от съдийството от състава на Минерални бани.

В крайна сметка „Топлика“ е втори в класирането след тима на Плевен, а призът за Най-добър вратар на турнира заслужено спечели Калинка Запрянова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
06.05.2019 19:17 19:17

Ей хора та Вие сте луди…. Отбора на СПАРТАК ПЛЕВЕН Ви надигра категорично. Само дъжда през първото полувреме позволи да сте близко до нас в резултата !!!! През второто полувреме бяхме поне три класи над Вас, понеже селските условия на игра , а именно в дъжд изчезнаха и това беше не присъщо за Вас.

Петя Малинова
Петя Малинова
06.05.2019 21:37 21:37
Отговор до  Анонимен

Не Ви прави чест да отговаряте с толкова жлъч и злоба и да не излизате с името си. За всички от ХК ТОПЛИКА обаче е ясно зад „Анонимен“ чие име стои.
Никъде в статията не сме си позволили да обиждаме отбора на Плевен. Защо Вие го направите ?
Прегледайте протокола от мача и вижте първото полувреме кой до кого беше близко.
Успех в А група, господине :)

Атанасов
Атанасов
07.05.2019 13:30 13:30
Отговор до  Петя Малинова

Не търсете причини в съдийството. Та те са от вашия регион. В А група можете да играете и Вие стига да сте обезпечи финансово.

Петя Малинова
Петя Малинова
07.05.2019 16:14 16:14
Отговор до  Атанасов

Господин Атанасов, респект и уважение към Вас като личност и като треньор! За мен наистина е чест, че Ви познавам. Но Вие пристигнахте след приключването на мача. Нашият отбор си знае възможностите, ние тренираме за удоволствие и просто искаме да играем любимата си игра. В А група нямаме нито амбицията, нито възможността (финансова и човешка) да бъдем.
Статията просто е реакция на една несправедливост.

Back to top button