Спорт

Топ 8 по хандбал за девойки ще премери сили в Хасково

ХандбалФиналите на държавното първенство по хандбал за девойки – старша възраст стартират днес в зала „Спартак“ в Хасково. Домакин на турнира е хандбален клуб „Топлика“ – Минерални бани.

В първенството ще вземат участие отборите, класирани на първо и второ място в четирите зони, съобщи за Haskovo. info президентът на клуба Жулиета Тодева.

Очаква се истинска спортна битка за разпределение на медалите в шампионата между осемте най-добри  тима при девойките – „Хасково“, „Топлика“, „Бъки“, ЦСКА, „Локомотив“, „Етър“, „Шумен“ и „Сливнишки герой“. Двубоите започват днес по предварително изтеглен жребий, а победителите ще станат ясни в неделя.

Сред гостите, които се очаква да уважат финалите на държавното първенство по хандбал, е и кметът на община Минерални бани Орхан Шабан

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button