Хасково

10 отбора се състезават в Горски многобой в Хасково

10 отбора участват в Националното състезание по „Горски многобой“, което се откри официално в хасковската ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“.

Хасково е домакин на състезанието за трети път в последните 8 г. Сега участват отбори от ПГДС, Варна, Батак, Тетевен, Банско, Велинград, Берковица, Кърджали, Чомаковци и Чепеларе. Хасковският тим е съставен от четирима зрелостници – Серкан Адем, Иван Иванов, Даниел Тонев и Хайретин Керим с ръководител Недрет Касим.

ПГДС

Същинското състезание ще се проведе в сряда. Сред задачите са разпознаване на дървесни видове и вредители, стрелба, спортен риболов, залесяване, рязане на шайби, поваляне на иглолистно дърво.

ПГДС

Всички бяха поздравени от директора на гимназията Маргарита Топалова, която пожела успех на участниците. Сред официалните гости бяха кметът Добри Беливанов и областният управител Станислав Дечев, които също приветстваха отборите.

ПГДС

В програмата участваха мажоретният състав при гимназията, ансамбъл „Хасково“, шампионката по спортна аеробика Борислава Иванова и певицата Самуела Давидова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button