Хасково

Шофьор с Фолксваген блъсна 15-годишно момиче в Хасково и избяга

Несъобразена скорост е довела до пътен инцидент на булевард „Васил Левски“ в Хасково, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал вчера в 8 часа, когато 34-годишен шофьор с Фолксваген от село Подкрепа не е могъл да спре навреме колата си на мокрия асфалт и е блъснал 15-годишно момиче от село Караманци. След удара, водачът не е уведомил полицията и е напуснал местопроизшествието.

Пострадалото момиче е прегледано в болницата, където е установено, че е с хематоми в областта на краката, освободено е за домашно лечение. Виновният шофьор е издирен и му е съставен акт.

Неправоспособен водач пък са заловили симеоновградските полицаи. Вчера на улица „Даме Груев“ в града, те са проверили мотопед, нерегистриран по надлежния ред. При справка се оказало, че 55-годишният му водач е неправоспособен. За нерегистриран мотопед е стартирало бързо производство и в Димитровград. То е срещу 39-годишен водач от Гълъбово.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Аз
Аз
08.05.2019 12:33 12:33

Високата скорост е една от причините. На бул В.Левски 32 ; 34 най-редовно има паркирали коли, които печат на видимостта на пешеходната пътека. Мястото е изключително опасно, ОБЩИНСКА ПОЛИЦИЯ трябва да се погрижи да не се паркира там преди да е станал непоправим инцидент, а не след дъжд-каулка!
Някои от шофьорите спират и ВЪРХУ пешеходната пътека!! , включително и камионите, снабдяващи хранителния магазин.

X men
X men
08.05.2019 21:03 21:03

Как се казва момичето.

Snipi
Snipi
09.05.2019 8:50 8:50

Сигорно айше или фатма

Back to top button