Регион

Крадат телефони от детска градина и къща, хванаха цигари в автобус

За кражба от детска градина е сигнализирано в свиленградската полиция.

Вчера в 7 часа в управлението е получен сигнал, че от детска градина в село Момково е откраднат мобилен телефон, използван за служебни цели. Телефонът е задигнат през незатворен прозорец от стая на първия етаж.

23-годишен кърджалиец е задържан за кражба. Младежът задигнал мобилен телефон от къща на улица „Варшава“ в Хасково. Той е задържан след подаден сигнал от 61-годишният собственик на телефона.

Полицаи от Хасково и Свиленград пък са иззели общо 2580 къса цигари без бандерол. 2380 от тях са конфискувани от автобус, влизащ от Турция. Полицаи и митничари са извършили щателна проверка на багажа на пътуващите в колата с кърджалийска регистрация, където са установени недекларираните папироси без бандерол от различни марки. Останалите 200 къса са открити от териториалните полицаи в село Конуш. В селото е проверен лек автомобил „Опел“, чийто 49-годишен водач от село Панчево ги превозвал в багажника си. Съставени са 2 акта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button