Любопитно

Подариха икона на Светите братя за 45-годишнината на гимназия в Харманли

Отец Георги Дановски подари икона на Светите братя Кирил и Методий на Професионалната гимназия по електропромишленост и текстил „Захари Стоянов“ в Харманли, която отбеляза патронния си празник и 45-ата годишнина от създаването си.

На тържеството в Културния център в града поздравления поднесоха заместник-областният управител Стефка Здравкова, кметът Мария Киркова, председателят на Сдружение „Бизнесът за Харманли“ Милко Милков.

Празник

За 45 години учебното ни заведение е станало синоним на доброто професионално обучение и успешната реализация на младите хора, посочи в словото си директорът на гимназията Соня Илиева. Училищната история бе пресъздадена по вълнуващ начин, гимназисти демонстрираха професионални умения и наученото в извънкласните дейности.

Журито на състезанието по професионална подготовка с председател инж. Теменужка Машева даде отличия на участниците – дванадесетокласници от специалностите „Компютърна техника и технологии“ и „Електрически машини и апарати“.

Млади дарования внесоха пъстри щрихи на празника с изпълненията на фолклорен клуб „Пъстра китка“ с ръководител Виолета Желева и „Латино клуб“ на Тихомира Огнева.

Празник

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button