Спорт

„Хасково 1957“ пречупи „Сокол“, теренът на Ямача отново съхне

Футболистите на „Хасково 1957“ победиха като домакини в среща от Трета лига „Сокол“ (Марково) с 2:0.

Головете паднаха в началото и края на второто полувреме. Пръв се разписа Стефан Русев, а успехът с втори гол узакони Юли Шекеров. На 11 май Хасково гостува на „Атлетик“ (Куклен).

Мач

Междувременно, тревното покритие на стадион „Хасково“ отново съхне. Преди време тревата отново беше започнала да съхне и от общината взеха мерки и спасиха терена. Сега той пак ще трябва да бъде спасяван.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Водолаза
Водолаза
09.05.2019 0:36 0:36

Щом тревата съхне значи има проблеми и никой ли в този клуб не вижда какво се случва, ами знаят само да реват за пари пълни неблагодарници и алчни хора и искат да развиват футбол а в града …

Разбирач
Разбирач
09.05.2019 12:32 12:32

Откъдето мине циганин,да се е случило нещо добро?Не може всички циганчета да ритат на стадиона и да очакваме да е добре.Да си карат школите по- други с стадиони и да си плащат.Не може да събираш пари от децата и да ревеш за пари на общината.

Гост
Гост
09.05.2019 20:25 20:25
Отговор до  Разбирач

До разбирач Зависта ти е голяма ще пукнеш от злоба Щом можиш да направиш школа по хубава от тази Емо Ангелв хаиде покажи Алкохолик долен

Back to top button