„Хасково 1957“ пречупи „Сокол“, теренът на Ямача отново съхне

Спорт

Футболистите на „Хасково 1957“ победиха като домакини в среща от Трета лига „Сокол“ (Марково) с 2:0.

Головете паднаха в началото и края на второто полувреме. Пръв се разписа Стефан Русев, а успехът с втори гол узакони Юли Шекеров. На 11 май Хасково гостува на „Атлетик“ (Куклен).

Мач

Междувременно, тревното покритие на стадион „Хасково“ отново съхне. Преди време тревата отново беше започнала да съхне и от общината взеха мерки и спасиха терена. Сега той пак ще трябва да бъде спасяван.

3 коментара

  • Щом тревата съхне значи има проблеми и никой ли в този клуб не вижда какво се случва, ами знаят само да реват за пари пълни неблагодарници и алчни хора и искат да развиват футбол а в града …

  • Откъдето мине циганин,да се е случило нещо добро?Не може всички циганчета да ритат на стадиона и да очакваме да е добре.Да си карат школите по- други с стадиони и да си плащат.Не може да събираш пари от децата и да ревеш за пари на общината.

    • До разбирач Зависта ти е голяма ще пукнеш от злоба Щом можиш да направиш школа по хубава от тази Емо Ангелв хаиде покажи Алкохолик долен

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.