Хасково

ПГДС спечели златото от националното състезание по Горски многобой

В националното състезание „Горски многобой“ отборът на хасковската ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“ спечели златните медали в отборното класиране.

Домакините от Хасково се наложиха над тимовете на Банско, Берковица, Батак, Варна, Велинград, Тетевен, Кърджали, Чепеларе, Чомаковци. В състава на хасковския тим бяха дванадесетокласниците Иван Иванов, Даниел Тонев, Серкан Адем и Хайретин Мехмед.

ПГДС

Състезанието протече с много емоции и демонстрации на знания и умения. Надпреварата беше оспорвана, спортсменският дух поддържаше тонуса на всички състезатели. Въпреки конкуренцията, положените максимални усилия изведоха отбора на ПГДС на престижното първо място в отборното класиране, похвалиха се от гимназията.

Областният управител Станислав Дечев връчи медали и купи на призьорите. Много предметни награди участниците получиха от спонсорите, Държавно горско стопанство-Хасково и изпълнителната агенция по горите.

ПГДС

С ловна стрелба и спортен риболов стартира Горският многобой край Хасково

10 отбора се състезават в Горски многобой в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button