Започна се: абитуриенти затвориха гимназии в Хасково

Хасково

Започна еуфорията с абитуриентите в Хасково. Тази сутрин гимназии в областния град бяха затворени от празнуващите зрелостници.

Повечето абитуриенти имаха снощи другарски вечери. Традиционно на сутринта всички се събират пред гимназиите си, за да продължат да празнуват.

Абитуриенти

Абитуриентите от ПМГ „Боян Петканчин“ от рано бяха пуснали музика и танцуваха на входа на гимназията си. В началото те бяха охранявани от три патрулки. След като органите на реда се убедиха, че проблеми няма да има, в двора остана само един полицейски автомобил.

Абитуриенти

Зрелостниците броиха до 12, снимаха се, извиха голямо хоро, танцуваха и сиртаки. Към тях се присъединиха и учители. ПМГ изпраща над 120 зрелостници.

По същото време в ЕГ „Асен Златаров“ също празнуваха. Тук имаше димки, почерпка, много танци и голямо хоро. Общинска полиция охраняваше празнуващите. Гимназията завършват 174 абитуриенти.

Абитуриенти

Училищата в Хасково ще изпратят официално зрелостниците си на 15 май.

8 коментара

  • Този “директор” разваля всичко що-годе приятно в скапаната му ,,елитна’’гимназия. Ако не се досещате за кого говоря,въпреки че силно се съмнявам,цитирам малкото джудженце с ,което със своята злоба,не намали нито веднъж часовете,не направи нищо за организацията и на всичкото отгоре спря музиката точно в 8,лекенце малко

  • Всички тези деца, които сте снимали имат ли 18 години? Ако нямат, то имате ли разрешение от родителите им да ги снимате и разпространявате в интернет?

  • Отново публикациите тук се превърнаха в триумф на човешката злоба. Какво спечелихте от това направихме ли Хасково по-добро място?

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.