Спорт

Задават се здрави дербита във футболен турнир в Хасково

Интересни и непредсказуеми дербита ще се играят на градския стадион в Хасково в традиционния детски футболен турнир за Купата на Асоциацията на българските футболисти.

Надпреварата ще се проведе на 13 и 14 май и е в рамките на Националната програма „Децата и футболът“. Състезанието е за деца до 12-годишта възраст и в него ще участват 8 отбора от Хасковска област. Това са АФК „Хасково“, УФК „Асти АБ“ (Хасково), „Димитровград 1947“, „Хасково 1924“, „Свиленград 1921“, ФК „Харманли 04“, ФК „Бригада“ (Димитровград) и ФК „Слънце“ (Хасково).

Състезанието се организира от Асоциацията на българските футболисти, Българския футболен съюз, Министерството на младежта и спорта и Община Хасково. По традиция турнирът се провежда под патронажа на кмета на Хасково Добри Беливанов, който е поканен да награди победителите.

Всички участници ще получат пълна футболна екипировка и футболни топки, осигурени от организаторите на турнира. На индивидуалните призьори ще бъдат връчени специални предметни награди, осигурени от генералния спонсор на Националната програма „Децата и футболът“.

Футбол

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button