Хасково

14 000 декларираха доходите си в НАП Хасково, остават 3 дни

НАП ХасковоПо 800 декларации за доходите на физическите лица се подават на ден в последната седмица, съобщиха за Haskovo.info от териториалната дирекция на приходната агенция. В събота и неделя от извънредната работа на салона на НАП са се възползвали 720 души.

Общо 14 278 са подадените декларации в НАП Хасково 3 дни преди крайния срок за това. Той изтича на 30 април. Освен на гише, документите могат да се подадат чрез интернет или в пощенските клонове.

От агенцията припомнят, че дори и да нямат да плащат данък физически лица, които са получавали доходи извън трудовите правоотношения, са длъжни да подадат декларация. Хората, които имат да довнасят данък, трябва да го направят до 30 април като могат да използват интернет или банков превод.

При попълване на платежно нареждане в банка, е необходимо да се напише точната сума на внасяне, кодът за вид плащане (111213 за физически лица и 111215 за еднолични търговци), входящият номер на данъчната декларация, ЕГН и периодът, за който се отнася плащането.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button