Стотици деца и родители изпълниха Градската градина в Хасково за празника на „Климент“

Хасково

Хасковското ОУ „Св. Климент Охридски“ организира празник в Градската градина под мотото „Талантите на „Климент“.

Даровитите ученици се прадставииха с песни на няколко езика, танци и музикални изпълнения на сцената в градината. Сред гостите бяха и представители от Холандия, Шотландия, Гърция, Италия и Полша, които са в Хасково в рамките на проект на училището.

Празник

До сцената бяха разположени и два телескопа за наблюдение на слънцето. Днес е Световен ден на астрономията. Ръководителят на астрономическата обсерватория при Младежкия център Йоанна Кокотанекова съобщи, че довечера от 21 до 23 часа ще има и телескопи на площад „Свобода“, от които ще бъде наблюдавана основно луната. Поканени са и всички, които имат телескопи.

Празник

На десетки маси в Градската градина беше разположен благотворителен кулинарен базар, подготвен от ученици, учители и родители. Мотото тук е „Да спасим гора с интерактивна дъска“.

3 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...