Хасково

Стотици деца и родители изпълниха Градската градина в Хасково за празника на „Климент“

Хасковското ОУ „Св. Климент Охридски“ организира празник в Градската градина под мотото „Талантите на „Климент“.

Даровитите ученици се прадставииха с песни на няколко езика, танци и музикални изпълнения на сцената в градината. Сред гостите бяха и представители от Холандия, Шотландия, Гърция, Италия и Полша, които са в Хасково в рамките на проект на училището.

Празник

До сцената бяха разположени и два телескопа за наблюдение на слънцето. Днес е Световен ден на астрономията. Ръководителят на астрономическата обсерватория при Младежкия център Йоанна Кокотанекова съобщи, че довечера от 21 до 23 часа ще има и телескопи на площад „Свобода“, от които ще бъде наблюдавана основно луната. Поканени са и всички, които имат телескопи.

Празник

На десетки маси в Градската градина беше разположен благотворителен кулинарен базар, подготвен от ученици, учители и родители. Мотото тук е „Да спасим гора с интерактивна дъска“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
очевидно
очевидно
11.05.2019 17:11 17:11

браааво , супер сте !

Лично
Лично
11.05.2019 17:12 17:12

Най-доброто училище в града!

Все така
Все така
11.05.2019 17:36 17:36

Поздравление за идеите!

Back to top button