Регион

Хванаха 21-годишен хасковлия с БМВ с метаамфетамин и марихуана

21-годишен хасковлия е задържан за съхранение на наркотик, съобщават от полицията.

На 11 май в 1 часа на кръстовището между улиците „Бяло море“ и „Оборище“ в Любимец полицаи са спрели за проверка лек автомобил БМВ, управляван от младежа. При обиска му е открита станиолова сгъвка с розово хапче метаамфетамин. В колата са открити и 2.3 грама канабис.

33-годишен мъж пък е задържан за кражба в Тополовград. Мъжът от новозагорското село Дядово откраднал кон с каруца от собственика им в село Доброселец. След подадения сигнал е установен, а животното и каруцата са върнати.

Общо 4780 къса цигари без бандерол са иззели димитровградските криминалисти. На 10 май в 21:45 часа те са проверили 58-годишна жена от града. Пред блока си на улица „1 май“ жената държала 1800 къса цигари от различни марки. Последвала е проверка в жилището й където намират още 2980 къса безакцизни папироси, които са иззети.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button