Регион

Обвиниха три жени в просия край Капитан Андреево

Районна прокуратура-Свиленград е внесла в съда обвинителен акт спрямо три жени на 36, 34 и 59 г., които като работоспособни системно са се занимавали с просия, съобщават от държавното обвинение.

Трите обвиняеми в периода от 18 април 2018 до 5 февруари 2019 г. на автомагистрала „Марица“ в района между село Капитан Андреево и граничния пункт системно се занимавали с просия. Жените са безработни и изкарвали прехраната си чрез просене на пари и храна от шофьори и пътници на товарни автомобили, чакащи да преминат през ГКПП „Капитан Андреево“.

С поведението си обвиняемите създавали затруднения на движението, тъй като просили на платното на автомагистрала „Марица“, поради което им били съставяни и актове. Трите били предупреждавани многократно с полицейски протоколи да преустановят дейността си, но те продължавали да просят.

Предстои Районен съд-Свиленград да насрочи първо заседание по делото.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
13.05.2019 13:59 13:59

Крайно време беше!От години просят циганите и притесняват хората!

Back to top button