Ясни са двойките, които получават помощ за процедури „Инвитро“ от кампанията „За повече деца в България“

Хасково

Вече са ясни двойките от Хасковска област, които ще получат финансова помощ за процедури „Инвитро“ от кампанията „За повече деца в България“. Днес областният управител Станислав Дечев и председателят на фондация „Искам бебе“ Мария Янева ги обявиха официално.

Средства ще получат Милена Димитрова и Емил Бабов от Свиленград и Хатидже Мехмед и Николай Николов от Хасково. За двете двойки кампанията успя да осигури общо 6 891 лева. Те бяха събрани от дарители по време на коледните инициативи и от талантите от Photoschool.

Седем са двойките от Хасковска област, които са кандидатствали за финансиране от кампанията. В процеса на събиране на документи една от жените е забременяла и очаква своето бебе, затова и в надпреварата са останали 6 двойки с репродуктивни проблеми.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...