Шампиони с демонстрации в Хасково за Деня на българския спорт

Спорт

Шампиони от Спортното училище „Стефан Караджа“ и няколко клуба направиха демонстрации в хасковската спортна зала „Дружба“, посветени на Деня на българския спорт и професионален празник на работещите в сферата на спорта – 17 май.

Празникът трябваше да започне с шествие в центъра на Хасково, а демонстрациите да са на сцената на площад „Свобода“. В крайна сметка заради дъжд събитието беше изместено в залата.

Спорт

Проявата се организира традиционно от община Хасково, Спортното училище и Превантивно-информационния център по наркотични вещества. Демонстрациите бяха открити от Мажоретния състав и Духовия оркестър.

Спорт

Идеята на Превантивно-информационния център по наркотични вещества е да привлече вниманието на младите хора да участват в спортни дейности, които да подпомагат здравословния начин на живот и дават алтернативи за осмисляне на свободното време.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.