Хасково

Съдът отмени заповедта за освобождаването на шефката на ГРАО в община Хасково

Хасковският административен съд отмени заповедта на кмета Добри Беливанов, с която на 15 октомври миналата година беше освободена Дора Димитрова като началник на отдел ГРАО.

Тогава от общината посочиха като причини за освобождаването й установени пропуски и нарушения в ГРАО, за които са подадени сигнали в ГД на ГРАО към МРРБ и ОД на МВР.

В съдебното решение обаче е записано, че за констатираните нарушения не са взети административни мерки, а само е уведомен кметът. По делото не са представени резултати от проверката. Съдът отменя заповедта за освобождаването на Димитрова и осъжда кмета да й заплати 710 лв. разноски по делото.

Решението може да бъде обжалвано пред Върховния административен съд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хасково
Хасково
17.05.2019 9:26 9:26

Народът е изперкал… Всеки си пише и публикува глупости, обижда и не му пука… Разхайтена работа…

възмутен
възмутен
17.05.2019 11:20 11:20

Абе в тая община няма ли юрист и съветници на кмета които да знаят как да се УВОЛНЯВА Може ли да се излагат Кой ще плати сега парите Бай Добри или от народния КЮП

Back to top button