Съдът отмени заповедта за освобождаването на шефката на ГРАО в община Хасково

Хасково

Хасковският административен съд отмени заповедта на кмета Добри Беливанов, с която на 15 октомври миналата година беше освободена Дора Димитрова като началник на отдел ГРАО.

Тогава от общината посочиха като причини за освобождаването й установени пропуски и нарушения в ГРАО, за които са подадени сигнали в ГД на ГРАО към МРРБ и ОД на МВР.

В съдебното решение обаче е записано, че за констатираните нарушения не са взети административни мерки, а само е уведомен кметът. По делото не са представени резултати от проверката. Съдът отменя заповедта за освобождаването на Димитрова и осъжда кмета да й заплати 710 лв. разноски по делото.

Решението може да бъде обжалвано пред Върховния административен съд.

2 коментара

  • Народът е изперкал… Всеки си пише и публикува глупости, обижда и не му пука… Разхайтена работа…

  • Абе в тая община няма ли юрист и съветници на кмета които да знаят как да се УВОЛНЯВА Може ли да се излагат Кой ще плати сега парите Бай Добри или от народния КЮП

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.