Избори 2019

Корнелия Нинова: Нашият приоритет е човекът, доходите, пенсиите, заплатите и помощ за младите семейства

„Борисов си купи спокойствие за 6 млрд. и мисли, че с това ще си осигури и политическо бъдеще. В същото време твърди, че няма пари за повишаване на заплатите“.

Това заяви на среща с граждани в Хасково лидерът на БСП Корнелия Нинова. Тя обясни, че промяната трябва да започне от драстичен ръст на доходите, които не само ще помогнат на нашите българи, но те ще бъдат принос към икономиката чрез повишаване на стокооборота и потреблението. Корнелия Нинова акцентира, че БСП е гаранция, че едно от първите неща, които ще направи е да се преизчислят всички пенсии, което ще струва 1 млрд.

Нинова обясни, че левицата иска да даде по 6400 лв. за всяко второ и трето дете на родители, които са работили и са се осигурявали. „Важно е кой политик какъв приоритет си поставя. Нашият приоритет е човекът, доходите, пенсиите, заплатите и помощ за младите семейства“, каза още тя.

Корнелия Нинова призова: „Излезте българи и гласувайте смело, не се страхувайте, за да си спасим държавата, семействата, икономиката, здравеопазването и децата. Гласувайте с номер 18“.

БСП

„Тези избори са изключително важни. Те не са просто избори за Европейски парламент, те са избори за България“. Това заяви по време на срещата в Хасково водачът на листата за Европейски парламент от листата на БСП за България Елена Йончева. С тях бяха още кандидатите за депутати от евролистата на червената партия Емил Георгиев и Цветелина Пенкова, както и народните представители Виолета Желева, Крум Зарков и Никола Динков.

„Ние заедно ще се борим за по-добри условия на образование, да заздравим връзката между бизнеса и образователните институции и да създадем благоприятна среда за тези, които искат да се реализират не просто в България, а в родните си места – при техните семейства“, каза Цветелина Пенкова.

„С Елена Йончева начело без съмнение на 26-ти май с номер18 ще спечелим евроизборите“, заяви кандидатът за евродепутат Емил Георгиев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Back to top button