Регион

Убиха 70-годишна жена в село Войводово

70-годишна жена е била убита в дома си в хасковското село Войводово.

Убийството е станало през нощта петък срещу събота. Жената е починала от получени травми в резултат на побой, съобщиха за Haskovo.info от полицията.

Има заподозрени за убийството. Тя е живеела със синовете и дъщеря си. По неофициална информация те има психични проблеми.

Убийство

Малко по-късно от полицията допълниха, че назначената аутопсия показала, че смъртта е настъпила от множество фрактури в гръдния кош. Заподозрян и задържан с полицейска мярка до 24 часа е близък до семейния кръг на жертвата.

По разследването са назначени множество експертизи. Работата по изясняване на обстоятелствата около тежкия инцидент продължава под наблюдението на прокуратурата.

Съседи коментираха пред Haskovo.info, че синът, който е задържан е създавал проблеми и преди. Той страдал от шизофрения, но извън къщи не е притеснявал хората. Те са изненадани, че се е стигнало до убийство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.05.2019 2:13 2:13

Оново eбaното в главата добиче от Банкя вече 11 дни мълчи като пyткa по случаят Костенец.

Back to top button