Спорт

Братан и Калина с 2 златни медала от „Гранд Купа Хасково“

Двойката Братан Братанов и Калина Джамбазка („Гранд“ – „Гардения“) спечелиха два златни медала от приключилото късно снощи национално състезание по спортни танци „Гранд Купа Хасково 2019“ в спортна зала „Дружба“.

Красивата двойка първо триумфира в открития турнир при състезателите над 19 г. в латинотанците. След това двамата се окичиха със златото и на Купа България.

Същият успех, но при юношите старша възраст постигнаха Марин Мартинов и Диляна Димитрова от хасковския клуб „Гранд“. Те спечелиха последователно открития турнир и Купа България.

Гранд

Медали заслужиха и състезателите на клуб „Хасково – 1996“. В открития турнир в отделните възрастови групи Николай Милушев и Рада Димова станаха трети, Енрике Диаз и Михаела Костадинова са с две първи места в латино и стандартните танци. На Купа България Енрике и Михаела са втори. Сребърни медали спечелиха и Александър Петков и Тереза Симеонова.

Трето място в открития турнир при младежите на стандартните танци спечелиха Захари Миланов и хасковлийката Росица Павлова („Денс Юник“ – „Алекс“). Двамата спечелиха сребърни медали на Купа България.

Вихрени изпълнения и много красота на „Гранд Купа Хасково“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button