Задават се 5 дни с балове и ще пропускат само коли с абитуриенти на Кенана

Хасково

От четвъртък започват абитуриентските балове в Хасково, които ще са всяка вечер до понеделник.

Зрелостниците основно ще празнуват в ресторанти в парк „Кенана“. По тази причина от Пътна полиция предупреждават, че няма да се допуска паркирането на автомобили на улица „Стара планина“ и пред входа на парк „Кенана“. Поради очакваното голямо струпване на хора, ще бъде осигурен транспортен коридор в случай на необходимост от придвижване на коли на Спешна помощ и Пожарна безопасност, по който ще бъде забранено преминаването на коли и пешеходци.

Униформените служители са предприели извънредни мерки, свързани с организацията на движението в района на парк „Кенана“. Навлизането на автомобили ще бъде разрешено само за колите, превозващи абитуриенти. За целта ще има полицейски автопатрул, който ще пропуска само автомобилите с абитуриенти. Придружаващите ги коли няма се допускат и трябва да бъдат паркирани на подходящи места без да затрудняват движението. След като придвижат младежите до заведенията, автомобилите ще трябва да напуснат районите на заведенията в посока улица „Стара планина“.

От полицията предупреждават, че и тази година засилват контрола в цялата област по време на баловете.

8 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.