Хасково

Сестри Стоеви се явиха на втората матура в Хасково

Една от най-успешните двойки в световния бадминтон Габриела и Стефани Стоеви се явиха тази сутрин на втората матура по избираем предмет във ФСГ „Атанас Буров“ в Хасково.

Шампионките от Европейските игри в Баку веднага бяха разпознати от квесторите, които ги поздравиха. Те се явяват по английски език. Сестри Стоеви завършиха преди няколко години хасковското Спортно училище „Стефан Караджа“, но заради многото състезания, в които участват се явяват на матурите сега.

 

Haskovo.info припомня, че преди ден Габриела и Стефани Стоеви обявиха, че повече няма да играят за България заради отношението към тях от страна на Българската федерация по бадминтон. От спортното министерство започнаха проверка по случая.

Матури

Във ФСГ очакваха 137 зрелостници по английски и немски език, като абитуриенти изказаха благодарност за доброто посрещане в гимназията.

В Хасковска област до втората матура са допуснати 1259 зрелостници, като най-много са по биология и английски език. Те работят в 127 зали в 17 училища. Квесторите са 310, като навсякъде има камери за видеонаблюдение. На матурата се явиха 1215 абитуриенти в Хасковска област, като не са се явили 44, съобщиха за Haskovo.info от Регионалното управление на образованието.

1583 се явиха на матурата по български език в Хасковско

Хванаха абитуриентка да преписва на матурата по български език в Хасковско

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button