Регион

Димитровградска гимназия провежда информационни дни

ПГХХТИнформационни дни на тема „Съвременни технологии в професионалното образование“ ще се проведат днес и утре в гимназията по химични и хранителни технологии в Димитровград.

В рамките на проявата ще бъдат представени мултифункционална компютърна лаборатория, изградена на модулен принцип и мултимедиен кабинет с 10 работни станции и 43 места.

В програмата са включени кръгла маса, на която ще бъдат обсъдени въпроси за внедряване на съвременните технологии в образователната практика с помощта на европейските структурни фондове, публично- частното партньорство и други форми на взаимодействие на училището с общините и бизнеса.

Очаква се участие да вземат директори на професионални центрове и училища и експерти от Регионалните инспекторати по образованието от страната. Поканени са всички директори на професионални гимназии и СОУ с професионални паралелки от хасковска област.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button