АФК „Хасково“ иска от общината 11 000 лв. финансова помощ

Спорт

От футболния АФК „Хасково“ искат от общината финансово подпомагане в размер на 11 000 лв. Докладната ще бъде гледана на сесията на общинския съвет в края на май.

Средствата са необходими за втория полусезон. Първият отбор вече спечели областната група и ще играе бараж за влизане в Трета лига. Парите са за такси за провеждане на футболни срещи – 1500 лв., охрана – 1900 лв., такса за участие в баража за Трета лига – 1000 лв., транспортни разходи – 2400 лв., екипировка – 2600 лв., топки и пособия – 1600 лв.

В докладната е записано още парите да са от Резерва за непредвидени и неотложни нужди от бюджета на община Хасково. В срок до 30 юни от клуба ще представят на кмета Добри Беливанов подробен отчет за изразходваните средства.

Haskovo.info припомня, че миналият месец с 10 000 лв. беше подпомогнат състезаващият се в Трета лига „Хасково 1957“.

loading...

5 коментара

  • Тея не са от шлагера другите са, ама май ще излезнат още по нагли. Участие в бараж 1000 лв., ами ако вземат да влязат става страшно значи, бахти измекярите!!!

  • На тези преди 6 месеца 60 000лв им дадоха, защо искат още? Спрете да давате на тези отбор чета, те винаги не им стигат и ще искат още.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.