„Голямо сърце“ събира пластмасови капачки и в Хасково

Любопитно

„Голямо сърце“ за събиране на пластмасови капачки вече е поставено и пред областна администрация в Хасково.

Идеята е на Младежкия областен съвет за иновации при областния управител. Днес Станислав Дечев, заместникът му Стефка Здравкова и членове на съвета символично поставиха началото на благотворителната инициатива, съобщават от областна администрация.

Капачки

Още при поставянето на „сърцето“ няколко млади семейства донесоха събраните капачки. При напълването му ще бъде съобщена и благотворителната кауза, избрана от Младежкия областен съвет за иновации, увериха инициаторите Антон Атанасов и Стоян Митев.

Haskovo.info припомня, че подобни Големи сърца за събиране на капачки по-рано бяха монтирани и в други градове на областта.

loading...

11 коментара

 • Тия от Обл управа толкова ли нямат съзидателна работа та се занимават с елементарни работи

 • КОЙТО ИМА СЪРЦЕ ЩЕ ДАДЕ ПАРИ. ДРУГОТО Е ЛИЦЕМЕРИЕ .ПО ТЯХНАТА ЛИЦЕМЕРНА ЛОГИКА АЗ МОГА ДА ДАМ ТОР ОТ КОЯТО ДА ПРОИЗВЕДАТ ГАЗ И КАТО Я ПРОДАДАТ ДА ВЗЕМАТ ПАРИ. ТОВА Е ЛИЦЕМЕРНАТА ГНУСНА ЛОГИКА НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПАПЛАЧ

 • ГЛЕДАШ ГИ С КОСТЮМИ ЗА ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ НО НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ СЪС СТОТИНА ЛЕВА. И БЪЛГАРСКИЯТ ГЛУПАВ НАРОД НА ТИЯ ИМ ДАВА УПРАВЛЕНИЕ. ЕБАСИ. ЕБАСИ.

  • Анонимен, българският народ им дава власт в последните десет години чрез избори, защото създават и оставят нещо след себе си… А за теб щом по-голямата част от българите са глупави, значи ти се изживяваш, като по-умен от тях…. Щом се мислиш за голяма работа, дай предложение, кой да управлява България… (Нямаш идея)…. Може и да ни убедиш нас глупаците, умнико… Не знам кво ви е взела ГЕРБ или какво не ви е дала, но сте уникални злобари, гаменоидни трещялници , размазани от омраза и от комплекси за малоценност!? Толкова сте се лишили от себеуважение, та чак сте се превърнали в глутница оглупели и оскотели ментално псета – в коя „Маала“сте се пръкнали?.. Неудачници!!!!

   • Българският народ е пред избора между две лайна. И избира по- малко миришещото. Това че са избирани не значи че са желани. Българският народ рано или късно ще се събуди и ще заиграят тоягите. Това няма да продължава

 • До горните коментатори : Колко пари дадохте за благотворителност, та само пишете тук с дребните си душици!

 • EЙЙЙЙ прост народ ! Тия капачки се събират да те научат да пазиш природата и земята от най лошите замърсители каквато е пластмасата .Да те научат още от малък да пазиш чистота и да събираш разделно боклуците. Да участваш в каузи за благотворителност с каквото и колкото можеш.
  Пък “ Честит 24 маи“ по горе ви пита и отговор не иска !!!!

  • Лицемер гнусен. Дарението си е дарение. ПХриродата си е природа итрябва разбира се да се опазва. Но когато има болни деца или нужда от техника за лечение нали знаеш че децата не може да чакат в болница някой си да събере капачки. Помощта е помощ за това да се дава навреме. Лицемерието е толкова голямо в теб че дори не усещаш какво си написал

 • До всички тъпаци коита тровят интернет с гнусното си хейтене срещу децата. Да изгниете под тези капачки дано.

 • Аз лично нямам проблем да даря,но това никога няма да стане по призиви или под егидата на мафиотите от герб. Правя го без да вдигам излишен шум и тогава, когато аз искам. В акции на герберунгелите крадливи не участвам.

  • Е как да участваш в такова лицемерие.
   То стана като в вица за дедето дето питало баща си
   –Тате тате може ли да върна бирените бутилки и да си купя баничка.
   –ЕЕЕ хубаво че е баща ви щото от глад ще умрете

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.