Хасково

6 абитуриентски бала: красотата и емоциите завладяха Хасково

Абитуриентите от 6 хасковски училища празнуват тази вечер баловете си.

Зрелостниците от ЕГ „Асен Златаров“, ПГТ „Александър Паскалев“ и СУ „Васил Левски“ празнуват в ресторанти на Кенана. Абитуриентите от ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“, СУ „Паисий Хилендарски“ и ПГЛП „Райна Княгиня“ са в ресторанти в града.

В събота абитуриентските балове в Хасково продължават.

Стотици се събраха за красивите абитуриенти на Езиковата гимназия

Випуск от 174 абитуриенти на Езикова гимназия „Асен Златаров“ празнува абитуриентския си бал на Кенана.

Бал

Колоната от абитуриентски коли повече от час оставяше красивите зрелостници до алеята, водеща към ресторанта. Там ги чакаха стотици роднини и приятели, които ги поздравяваха и снимаха. От полицията следяха за организацията на движението.

Бал

И тази година Езиковата гимназия изпраща много силен випуск от отличници. По традиция те организираха и няколко благотворителни каузи.

138 зрелостници от Гимназията по туризъм празнуват с много настроение

138 абитуриенти от Професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ също празнуват с много настроение на Кенана.

Бал

Всички се събраха до паметника на входа на парка, където ги чакаха много близки и приятели. След това в красиво дефиле абитуриентите се отправиха към ресторанта, където ги чакаше червен килим.

Бал

Директорът Пенка Георгиева получи първия оскар, от серията, които ще бъдат раздадени тази вечер. Випускът на „Александър Паскалев“ също се гордее със своите отлични ученици.

Двойка абитуриенти с народни носии на бала на ПГЛП „Райна Княгиня“

Деница Георгиева и Християн Павлов бяха с красиви народни носии на бала си на Професионалната гимназия по лека промишленост „Райна Княгиня“.

Бал

Те разказаха, че са решили да са в носии, вместо с костюми от любов към българското. Желанието им е да предадат патриотичния дух и на останалите.

Близо 100 са абитуриентите от гимназията, които от самото начало започнаха с купона в ресторанта. „Райна Княгиня“ също има своите отлични и изявени ученици.

Много поздравления и цветя получи директорът Росица Иванова, която днес беше сред отличените от МОН с наградата „Неофит Рилски“.

52 зрелостници празнуват на бала на ПГМЕТ

52 зрелостници празнуват на бала на Професионалната гимназия по механоелектротехника „Стойчо и Кица Марчеви“.

Бал

Всички са в ресторант в квартал „Бадема“ и купонът бързо набра скорост. Още от началото имаше танци и много снимки.

Абитуриентите завършват в специалностите компютърни технологии, компютърна графика и топлотехника. Випускът също се гордее със свои изявени ученици. След резултатите от матурите се очаква и раздаването на стипендии на отличниците.

„Паисий Хилендарски“ изпраща випуск с много отличници

23 абитуриенти празнуват на бала на СУ „Паисий Хилендарски“ в ресторант в квартал „Бадема“.

Бал

От училището се похвалиха, че 14 от абитуриентите им са отличници. Кристина Кирева е пълна отличничка. Средният успех на випуска е 5.38.

И тук зрелостниците заложиха на красиви тоалети за специалната вечер, която преминава във вихъра на танците и емоциите.

След година прекъсване задружен випуск от „Васил Левски“ празнува бал

След 1 г. прекъсване СУ „Васил Левски“ отново има абитуриенти, които тази вечер празнуват бал в ресторант на Кенана.

Бал

Училището изпраща 17 зрелостници. Двама от тях вече са приети медицина. Това са Айлин Айдън и Симеон Паскалев. Всички се забавляват много на специалната вечер.

Бал

Догодина училището също ще има абитуриенти, защото има голяма паралелка с единадесетокласници, заявиха от „Васил Левски“.

Абитуриентите на ПГДС откриха сезона на баловете в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.05.2019 10:05 10:05

защо не назовавате имената на ресторантите,като им правите скрита реклама със снимките,на които са изписани имената им-напр.ФАНТАЗИЯ

Бббббб
Бббббб
25.05.2019 23:52 23:52

Да и на юмарийкааа ресторанта Хистори на Миметтт Мис Мокра тениска

Back to top button