Хасково

Търсят учители и управители на казина, плащат 1000 лв. на сервитьор

Две свободни места за учители са обявени в Хасково, сочи справката в Агенцията по заетостта.

Едното място е за преподавател по химия и опазване на околната среда в гимназиален етап. Договорът е безсрочен, мястото е вакантно от 1 юни, не се изисква професионален опит. Търси се и учителка в детска градина също на безсрочен договор.

Сред свободните места има десетки в региона за сервитьори, бармани и готвачи. За Хасково има обява за сервитьор на заплата 1000 лв.

В Свиленград се търсят двама управители на казина. Те ще отговарят за правилното прилагане на правилата за провеждане на игрите в казиното, реда в залата и действията на персонала, решаването на възникнали спорове в процеса на игрите. Изисква се владеене на турски език.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Учител
Учител
25.05.2019 16:30 16:30

Къде ги видяхте тези обявени места за учители като в сайта на РУО Хасково няма такива?! И кой директор ще назначи учител по химия от 1 юни?;

сервитьорка
сервитьорка
26.05.2019 12:33 12:33

НЕ РАБОТЕТЕ ЗА ЦВЕТИ ЛАЛОВ!!

Back to top button