Спорт

Софиянец спечели дрифт надпреварата край Хасково

Състезанието по дрифт край Хасково16 автоманиаци премериха сили на финала на националния дрифт шампионат, който се проведе на картинг пистата край Хасково днес. Шофьори от цялата страна показаха завидни умения зад волана на колите си, като буквално запалиха гумите им на острите завои.

На картинг пистата край града, която беше препълнена с хора, возилата с подобрени двигатели се надпреварваха под жаркото слънце. Оценяването бе базирано на няколко критерии – начинът, по който шофьорите влизат във всеки завой със занасяне на задните гуми, стилът на каране, скоростта на отсечките, скоростта с която влизат в завоите и оценката на публиката.

Първи в крайното класиране стана Владимир Николов от София. Втори е Красимир Стефанов от Варна, а трети – Християн Ангелов от Плевен. Специална награда на Федерацията по дрифт взе 17-годишният Денислав Шишев от Габрово.

 Състезанието по дрифт край Хасково  Състезанието по дрифт край Хасково

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button