Регион

Мъж краде мобилните телефони на деца в парк

56-годишен димитровградчанин е задържан за кражба на телефони, съобщават от полицията.

На 23 май е получено съобщение от 2 жени, които заявили, че децата им оставили телефоните си без надзор в местен парк. След известно време установили, че те липсват. От проведените издирвателни действия по горещи следи е задържан мъжът, който признал за деянието си и върнал телефоните.

2 кражби са извършени през изминалото денонощие в Хасково. Първата е на 500 лв., откраднати след проникване през незаключена врата на вила във вилна зона „Кенана“. Втората е на водна помпа от сондаж за вода в село Узунджово. От парцела е задигнат и около 20 метра гумен маркуч.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
vasko ot hasko
vasko ot hasko
26.05.2019 15:12 15:12

Значи това, че крадецът ги е откраднал е безспорно грешно, но може ли да питам защо тези майки купуват (предполагам) смартфони на децата си и дори не ги научават да си ги пазят и да не ги заебават на различни места без надзор? А между другото, защо са им телефони, като те са на парк? Защо не са в некомпетентните родители?

Back to top button