Спорт

Четирима малки каратисти с 4 медала от националното

КаратеЕдин златен и 3 сребърни медала завоюваха четирима възпитаници на хасковския карате клуб „АидаНет Вадо-рю“ от Националното първенство за деца в Сливен. В двудневното състезание в зала „Асеновци“ участваха 28 клуба и 172-ма малчугани от цялата страна.

Злато на ката и сребро на кумите в категория +37 кг извоюва Теодора Павлова при момичетата набор 98. В същата възрастова група Ваня Ривова от „АидаНет Вадо-рю“ грабна сребро на ката. Брат й Васил стана сребърен медалист на кумите в категория 32 кг при десетгодишните. Много добро представяне записа и хасковлията Ангел Казаков, който за малко изпусна бронза на ката и остана пети от над 30 състезатели. 

„Много сме доволни от представянето на децата, тъй като при тях конкуренцията е страшно голяма“, коментира пред Haskovo.info треньорката към клуба Адриана Ривова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Valchinova
Valchinova
20.05.2009 18:00 18:00

Браво на децата и техните треньори! Теодора, Ваня, Васко, честито! 🙂

Valchinova
Valchinova
20.05.2009 18:00 18:00

Браво на децата и техните треньори! Теодора, Ваня, Васко, честито! 🙂

Back to top button