19-годишната Ралица: Искам добър представител на България в Европейския парламент

Хасково

„На евроизборите трябва да се гласува, защото България е в Европейския съюз. Аз гласувам, защото искам добър представител на България в Европейския парламент“, каза пред Haskovo.info 19-годишната Ралица Тенчева, която тази сутрин гласува за първи път в СИК 2 в хасковската ФСГ „Атанас Буров“.

Ралица е абитуриентка и една от отличничките на Езикова гимназия „Асен Златаров“. Тя вече е приета в университет в Холандия, където ще следва Международна бизнес администрация. Казва, че и в чужбина да живее, пак ще гласува на избори. Не изключва и възможността след дипломирането си да се върне в България.

Избори

„Все по-малко хора гласуват. Така е и в чужбина. Приятелят ми е холандец и каза, че на последните избори там заради ниската активност е бил избран политик, който описа като Тръмп №2. Това са хора, които не се интересуват от климатичните промени и мерките, които трябва да се вземат и са настроени срещу чужденците, като не приемат различните. А ние сме за единна Европа и толерантност към другите нации“, каза още Ралица.

9 коментара

  • Значи като взема една сопа! Аман от хейтъри и писари на черни коментарчета. Хубавото в случая е, че на дали някой от Вас е постигнал това, което девойката е и няма повод за обиди.Ама на…просто племе…. именно такива като Вас дърпаха страната ни на долу и ни карат да се срамим.Като няма какво хубаво да напишеш и да се зарадваш за успеха на другия, напълни тая уста с по-голям залъг, и не се излагай, ама той си Бай Ганьо ще…не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле.Браво на момичето, продължавай да бъдеш същата отличничка и в живота, които те първа ти предстои!

  • Приятеля и холандец. Пак за пари става въпрос. Скоро май ще четем по новините как при развод чужденеца взима детето. Ама няма да реве на холандците. Ще реве тук. За пари може и за магаре да се омъжи. Освен това магарето има и голям дюзень. Това са българките. Не се учудвам че най много по витрините в западна европа са българки. СРАМ

  • Изключително ограничени сте! Момичето си има достатъчно пари.. изобщо не й е за материалното! Ако имаше възпитани младежи в България, които имат по-високи цели от това да се напият през уикендите в някоя чалготека, надали щеше да си хване чужденец! Ама то заради такива като вас е е такова положение страната. Ако не можеш да кажеш нещо смислено-замълчи си

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.