Красив финал с 3 абитуриентски бала в Хасково

Хасково

Абитуриентите от последните три училища празнуват бал тази вечер в Хасково.

В ресторанти на Кенана се забавляват красивите зрелостници от ФСГ „Атанас Буров“ и Спортното училище „Стефан Караджа“, а в центъра са от ПГТАТ „Никола Вапцаров“. Изборите не попречиха на празненствата им.

В понеделник на Кенана бал ще празнуват абитуриентите от Стамболово.

128 красиви абитуриенти от ФСГ вдигнаха наздравица за старт на бала

128 абитуриенти от Финансово-стопанска гимназия „Атанас Буров“ празнуват тази вечер на Кенана.

Бал

Всички се събраха на входа на парка до паметника. Красивите зрелостници слизаха от лъскави коли. Те бяха посрещани от много близки и приятели, които ги снимаха и поздравяваха. От полицията отново бяха отделили екипи за контрол на движението.

Бал

Всички се отправиха в елегантно дефиле по алеята към ресторанта, където ги чакаше червения килим. Преди да влязат в ресторанта младежите вдигнаха наздравица.

Бал

Гимназията се гордее със своите отлични ученици, които вече бяха наградени при изпращането на випуска.

Куп шампиони и медалисти празнуват на бала на Спортното училище

38 абитуриенти от Спортното училище „Стефан Караджа“ също празнуват бал в ресторант на Кенана. Отличниците са 15.

Бал

Те се събираха малко по-нагоре по алеята, където отново ги чакаха роднини и приятели за снимки. Тук имаше и ескорт от мотори.

Училището се гордее с над 60 спечелени медала през последната година. Всички абитуриенти пък завършват с професия за помощник треньор, като могат да влязат без изпит в Националната спортна академия.

Бал

Вицешампионката с хандбалния „Шумен“ при жените Християна Петрова беше посрещната с много прегръдки от свои съученички и съотборнички, както и от треньорското ръководство.

Миската Мюге Ридван украси бала на Гимназията по транспорт

Мюге Ридван, която на регионалния конкурс за красота в Хасково беше избрана да представлява Кърджали на „Мис България“, украси бала на Професионалната гимназия по транспорт и аграрни технологии „Н. Й. Вапцаров“.

Бал

Випускът от три паралелки празнува в ресторант в центъра на Хасково. Всички се събраха на площад „Атлантически“ и заедно влязоха в заведението. Мюге е в 11 клас на хасковското СУ „Васил Левски“ и беше дама на бала на Гимназията по транспорт.

Бал

Зрелостниците завършват в специалностите Автотранспортна техника (монтьор), техник на селскостопанска техника и техник на автотранспортна техника. От гимназията се похвалиха със своя първенец на випуска – Алекс Христов.

Клас абитуриенти от Математическата пристигна на бала си с автобус, миска слезе от кабриолет

6 абитуриентски бала: красотата и емоциите завладяха Хасково

Абитуриентите на ПГДС откриха сезона на баловете в Хасково

4 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.