При 54.85% от протоколите в Хасковско: ГЕРБ води пред ДПС и БСП

Хасково

При обработени 54.85% от протоколите на евроизборите от РИК – Хасково ГЕРБ води с 32.07%.

Втори по резултат е ДПС с 24.39%, а трети са БСП с 23.76%. До обяд се очаква да бъдат обработени всички протоколи от секциите в Хасковска област.

Следват ВМРО – 5.72%, „Демократична България“ – 2.42%, „Воля“ – 2.11%, Инициативен комитет за Минчо Куминев – 1.31%, „Възраждане“ – 1.02%, Патриоти за Валери Симеонов – 1.01%.

6 коментара

  • Ами комунистите герб изгониха народа….нормално е да печелят….яжте им лайната сега

    • От бсп работещи на държавна работа, я без висше, я пенсионери, я задочно висше в Хасково, открити университети за техните хора и с купени дипломи заемащи места на изгонени на запад вишисти, а бяха само преди десет години на 24…?!!??именно те от бсп в герб, а легитимно герб и градската десница са от Герб, автентичните гербаджии, но и те някога бащи, деди от бкп, дс, интереса клати феса, По-важно е, че народът избра един еродит юрист Радан Кънев.
      Успех с понататъшната битка за промяна, реформи и тн.

  • Прадалжавайте да не гласувате и после да не се чудете, защо кмета, премиера, и президента ни е с трудноговорящ почти не разбираем турскобългарси език.

  • Ми как нема да печелят те в петък бяха в турската махала в хисаря и давали на турците по 50 лв. Затуй купуват гласове що не дадоха и на нас 50 лв

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.