Спорт

Много медали за гимнастичките на „Аида“ от силни турнири, поздравиха Нешка Робева

Грациите на хасковския клуб по художествена гимнастика „Аида“ с председател Яна Михайлова се представиха силно на поредните си турнири.

Хасковлийки участваха на първия международен турнир „Кракра къп“, организиран от клуб „Виктория“ в Перник.

В провелата се Гимнастрада Карибски пирати в категория Гимнастика с уред и Пингвините от Мадагаскар в същата категория с танц се класираха на първо място и грабнаха златните медали. Ансамбъл 2-ка обръчи ДСВ също станаха на първо място. Всички останали ансамбли не се класираха до трето място, но играха добре.

Аида

Следващият турнир беше за „Купа Левски“. В него участваха 550 гимнастички от 23 клуба и от 6 държави. Хасковският клуб участва със седем индивидуални гимнастички в различни възрасти.

Аида

Симона Митева ДСВ – 2005 г. спечели сребърен медал на многобой, сребърен медал на лента и бронзов медал на топка. Антоанета Тонева ДСВ – 2006 г. е със сребърен медал на бухалки, 4-та на лента и 9-та в многобоя. Тя получи и специален „Приз за най-чаровна състезателка“. Гергана Грозева – ДСВ – 2006 г. се окичи с бронзов медал на лента, 8-ма на топка и 8-ма в многобоя. Хана Грозева – Жени – 2003 г. е 4-та на топка, 4-та на бухалки и 5-та в многобоя. Деница Анева – ДМВ до 10 г. – 2009 г. – 7-ма на без уред, 6-та на въже и 6-та в многобоя. Наталия Митева – ДМВ до 10 г. – 2010 г. – 5-та на без уред, 5-та на въже и 4-та в многобоя. Василена Петрова – ДМВдо 10 г. е 10-та в многобоя.

Всички честитиха рождения ден на Нешка Робева с пожелания за здраве и още дълги години да бъде стимул за децата в залите и да продължава да създава златни момичета.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button