Регион

Живко Янков пое районния съд в Ивайловград

Живко Янков встъпи в длъжност като председател на районния съд в Ивайловград.

Той има над 19 г. юридически стаж. В периода от 1 юли 1998 г. до 1 юли 1999 г. е съдебен кандидат при Окръжен съд – Хасково. В периода от 1 ноември 1999 г. до назначаването му за председател на Районен съд – Ивайловград е следовател в Хасково.

В периода на работата си като следовател съдия Живко Янков има многобройни допълнителни квалификации в различни форми на обучение, както и получена грамота от Висшия съдебен съвет – „Служебна благодарност за проявен висок професионализъм“ при осъществяване на Образователната програма.

Подписването на официалния акт за встъпване в длъжност се извърши в присъствието на председателя на Хасковския окръжен съд Миглена Тянкова и Таня Киркова до момента изпълняваща функциите на председател на Ивайловградския районен съд. Назначаването на длъжността е с решение на Съдийската колегия при ВСС от 14 май.

Съд

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ВАЗ
ВАЗ
28.05.2019 10:27 10:27

И да не мигаш често като Икарус

Back to top button