Хасково

Хасковски абитуриенти с личен фризьор на морето

АбитуриенткиФризьори от Хасково заминаха заедно с абитуриенти на морето. Коафьорите са наети от местни зрелостници, за да им направят на място прическите за балната вечер. Цената на услугата е същата като тази в хасковските салони. Тя варира от 20 до 50 лева в зависимост от сложността на прическата. Единственото, което оскъпява услугата е, че разходите на личните фризьори трябва да бъдат покрити от абитуриентите.

Определено тази година хит сред завършващите е изкуствения тен, казаха за Haskovo.info работещи в един от най-големите салони в града. Интересното е, че от възможността да бъдат с бронзов тен на балната вечер се възползват не само момичетата, но и представителите на силния пол. За 10-тина сеанса кафявия загар е готов. В зависимост от това, колко почернели искат да са зрелостниците се предлага специална козметика със или без автобронзат, която помага за придобиване на по-бърз тен.

Между 15 и 20 лева се движи цената и на професионалния грим. Толкова е и маникюрът с декорация и педикюрът. Ноктопластиката струва между 30 и 40 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button