Регион

Духова музика и червен килим за красивите абитуриенти на Димитровград

Абитуриентите от четири училища в Димитровград празнуват балове.

Досега празненства имаха зрелостниците от Професионална гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“, Средно училище „Любен Каравелов“ и Профилираната езикова гимназия „Д-р Иван Богоров“. Последни са ПМГ „Иван Вазов“, които закриват сезона на баловете в града.

Както Haskovo.info писа, абитуриентските балове в Хасково вече завършиха.

Бляскавите абитуриенти на ПМГ закриха сезона на баловете

71 абитуриенти от ПМГ „Иван Вазов“ празнуват тази вечер и закриват сезона на баловете в Димитровград.

Бал

По традиция всички се събраха на входа на парк „Марица“ до големите пейка, маса, стол, лампата и сърцето. Там ги чакаха много роднини, приятели и фотографи.

Бал

Малко по-късно, основно с лъскавите си возила, но имаше ретро коли и ескорт от мотори, красивите зрелостници стигнаха до сградата на кметството, където ги чакаха много димитровградчани, дошли да видят празнуващите. Под съпровода на Забавно-духовия оркестър бляскавото абитуриентско шествие премина по червен килим и се качи на голямата сцена.

Бал

Всички бяха поздравени от директора Илияна Славова. От името на абитуриентите приветствие отправи Габриела Стефанова. Получи се и поздравителен адрес от кмета Иво Димов.

След дефиле на сцената, което обра овациите на множеството, абитуриентите се отправиха към колите си и заминаха за комплекс край Димитровград, където ще отпразнуват специалната вечер.

Абитуриентите от СУ „Любен Каравелов“ откриха баловете в Димитровград

Абитуриентите на средно училище „Любен Каравелов“ откриха серията балове в Димитровград.


59 младежи и девойки от випуска минаха парадно по червения килим. С официални облекла на сцената пред общината дефилираха три паралелки – с профил природо-математически и ИТ, технологичен по предприемачество и бизнес и с музика.

В празничното си слово директорът Валентин Христов пожела на зрелостниците да последват мечтите си и да станат граждани на света, но винаги да си останат докрай българи. Поздравителен адрес към абитуриентите отправи и кметът Иво Димов.

Езиковата гимназия показа красив випуск на червения килим

54 абитуриенти изпратиха от профилираната езикова гимназия „Д-р Иван Богоров“.

Зрелостниците минаха по червения килим и изпълниха сцената на централния площад под аплодисментите на своите родители и приятели. В приветствието си към богоровци директорът на гимназията Красимир Кръстев пожела много успехи и на добър път в живота на младите хора.

От името на випуска благодарности към преподавателите и поздрав към съучениците си отправи литературният талант Добромир Зафиров. Поздравителен адрес с най-добри пожелания към абитуриентите изпрати кметът Иво Димов.

Едни богоровци пристигнаха на бала си с електро автомобил „Тесла“, а други с мотори, съпровождани от приятели рокери.

47 зрелостници изпратиха от Професионалната гимназия

47 абитуриенти на Професионална гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ дефилираха в Димитровград.

Здраве, щастие и много сбъднати мечти пожела на зрелостниците директорът на училището Румяна Монева. Поздравителен адрес към младите хора изпрати и кметът Иво Димов.

Благодарности към учителите отправиха от ученическия съвет, както и родител на абитуриент. С топли думи те благодариха за търпението и грижите на преподавателите, които са ги въвели в професиите. Абитуриентите пък шумно преброиха до 12.

Красив финал с 3 абитуриентски бала в Хасково

Клас абитуриенти от Математическата пристигна на бала си с автобус, миска слезе от кабриолет

6 абитуриентски бала: красотата и емоциите завладяха Хасково

Абитуриентите на ПГДС откриха сезона на баловете в Хасково

Абитуриентите от Стамболово и Маджарово празнуват баловете си в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button