Абитуриенти с послание „Харманли – това сме всички ние“ – ВИДЕО

Регион

Абитуриентите на Харманли вградиха своето послание при завършването си, съобщават от общината.

„Харманли – това сме всички ние“ е посланието в новоизградения голям метален надпис на входа на града, край Гергана. Зрелостниците изписаха буквите от името на града с телата си, като с този жест заявиха, че родният град трябва да бъде обичан заради дома, семейството и близките, трябва да бъде ценен заради своята история и културните паметници, трябва да бъде прославян с делата на всички знаещи и можещи ученици, спортисти и успели хора.

Абитуриенти

Лицето на града са и онези малки, но значими действия, които НИЕ ЗАЕДНО правим ежедневно за него. Така че, призива на абитуриентите е да не рушим вече създадените удобства и красоти, а да пазим чисто и приветливо, нека дори съграждаме, творим и мечтаем повече за нашия град, защото „Харманли – това сме всички ние“.

Духова музика и червен килим за красивите абитуриенти на Димитровград

Абитуриентите от Стамболово и Маджарово празнуват баловете си в Хасково

Красив финал с 3 абитуриентски бала в Хасково

Клас абитуриенти от Математическата пристигна на бала си с автобус, миска слезе от кабриолет

6 абитуриентски бала: красотата и емоциите завладяха Хасково

Абитуриентите на ПГДС откриха сезона на баловете в Хасково

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.