Регион

Арестуваха двама в БМВ с наркотици край Харманли

32-годишен харманлиец е задържан за съхранение на наркотик, съобщават от полицията.

Вчера по обяд на пътя от село Доситиево към Харманли униформените са проверили лек автомобил БМВ, шофиран от 30-годишен мъж. Спътник в колата е бил задържаният мъж. В него са намерени 10 грама суха листна маса и 6 грама бяло прахообразно вещество. Полевият нарко тест е отчел, че реагират на марихуана и амфетамин.

Последвало е претърсване в дома му на улица „6-ти септември“, откъдето са иззети още 2 грама амфетамин. Полицаите са тествали водача на колата с дрегер, който отчел, че в кръвта му има наличие на амфетамин и метаамфетамин. Той също е пренощувал в ареста с мярка на задържане до 24 часа. Дрогата е предадена с протокол на разследващите.

В полиицейските управленията в Харманли и Димитровград през денонощието са заведени 3 бързи производства. Те са срещу водачи на 83 г. от Симеоновград, 47 г. от Димитровград и 44 г. от село Каснаково, заловени от служители на Охранителна полиция да шофират мотопеди без регистрационни табели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
30.05.2019 9:55 9:55

Шибани наркомани.

Сссс
Сссс
30.05.2019 11:25 11:25

Някак е забавно как преживяваш 83г. Виждаш кво ли не и накрая те съдят за шофиране без табели :D Не е лично,не познавам човека. Просто е смешно,да там малко е ромско и все пак сега ли се сетиха.. Тва им е дерта. Факта,че може да кара,не да е с памперс заслужава уважение

Авто-мото
Авто-мото
30.05.2019 13:30 13:30
Отговор до  Сссс

Лесен е за глобяване, за това! И е за уважение и е за страх, защото при едно негово участие в ПТП, какво правим?

Back to top button