Спорт

Хасковлия с два републикански рекорда по силов трибой

Първенство по силов трибойХасковският състезател Кирил Михайлов записа два републикански рекорда на държавното първенство по силов трибой, което се проведе в Хасково вчера и днес. В категорията до 90 килограма той вдигна 257 и 260 килограма от лег.

Хасковският тим се представи дойстойно и зае второ място в отборното класиране на лежанка с един златен, един сребърен и два бронзови медала. Въпреки че част от състезателите ни са контузени, се представихме отлично, коментира пред Haskovo.info треньорът Живко Архондев.

Първенство по силов трибойТой оцени като пропуск отсъствието на един от най-добрите спортисти Здравко Серафимов, който е контузен и в момента се лекува, но изрази надежда, че Серафимов ще се представи достойно на предстоящото световно първенство в Индия.

Десетки състезатели от цялата страна взеха участие в държавния шампионат по силов трибой, провел се в хасковската зала „Дружба“. Професионалистите премериха сили в силовите съревнования, показвайки впечатляващи възможности.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button