Регион

Блъснаха двама ученици на пешеходна пътека, Опел се заби в трактор

Двама ученици са били блъснати на пешеходна пътека вчера на булевард „Димитър Благоев“ в Димитровград, съобщават от полицията.

78-годишен водач на Фиат при приближаване към пешеходната пътека не е пропуснал двете деца на 15 години и ги е ударил. Момчетата са с охлузни и контузни рани, без опасност за живота. Това е втори инцидент за ден с блъснат човек на пешеходна пътека в Димитровград.

Двама шофьори са глобени след катастрофа в Харманлийско вчера по обяд. На пътя между селата Иваново и Славяново 42-годишен водач от село Криво поле на лек автомобил Опел е предприел изпреварване на колесен трактор ЮМЗ с ремарке, управляван от 60-годишен хасковлия. Последният е предприел завиване на ляво в крайпътен имот без да се убеди в безопасността й. В този момент леката кола се е ударила в страничната лява част на тракторното ремарке.

От удара е пострадала возещата се в Опела 38-годишна жена, която е с оток на дясното коляно и горната устна.

Отново блъснаха пешеходец на натоварен булевард, обмислят поставянето на легнал полицай

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button