Регион

Автобус и лека кола катастрофираха край Долно Ботево, четирима са ранени

Автобус и лек автомобил „Фолксваген“ катастрофираха край стамболовското село Долно Ботево.

Инцидентът стана на завой на изхода на селото. Шофьорът на автобуса разказа пред Haskovo.info, че е бил с 20 пътници по линията от Хасково за Долно Черковище. На завоя леката кола е навлязла в неговото платно и са се ударили почти челно.

Катастрофа

Две момичета и жена са с наранявания по лицата и са откарани в хасковската болница. Шофьорът на леката кола също е в болницата с рана на ръката.

Малко по-късно от болницата съобщиха за Haskovo.info, че двете момичета на 14 и 16 г. са с наранявания по лицата и са настанени в Хирургично отделение за наблюдение. В Неврохирургично отделение е настанена 42-годишната жена от Харманли. Шофьорът е освободен за домашно лечение.

Катастрофа

На място е екип на пътна полиция и пожарната. До разчистването на катастрофата пътят в участъка остана затворен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
jj
jj
01.06.2019 2:04 2:04

ogjhvupghg;5871660
_8t7rtgnm.32
\’k

Анонимен
Анонимен
01.06.2019 14:42 14:42

Тоя глупак с голфа хубаво е сложил трите шестици. Номера на звяра и на капака и на бронята. Ако на някой не му е ясно нека види как се изписва числото шест на еврейски. И пак слагайте тъпири прости

Back to top button