Хасково

Ученически клубове от областта мерят сили на форум в Хасково

СОУ "Св. Паисий Хилендарски"Втори форум на ученическите клубове ще се проведе днес в Хасково. В него участие ще вземат 20 клуба от 11 училища от областта. Домакин на проявата е СОУ „Св. Паисий Хилендарски“.

Участниците във форума ще мерят сили в две категории – „изява на сцена“ и „презентации“. Третата категория „постерсесия“ няма състезателен характер. 

В категорията „изява на сцена“ ще се състезават 11 артклуба от областта. Домакините ще се представят с клуб „Планетата на животните“, който ще разиграе театър на сенките по мотиви от едноименната книга на седмокласника Георги Златков. Малките участници от артклуба към училището ще представят „Щурец и мравка“ на английски език, а учениците от клуб „Танцувай с нас“ подготвят „Танц на ловците“ от мюзикъла „Червената щапчица“.  В музея на училището ще се състои състезанието между клубовете, участващи с презентации. 

Началото ще бъде поставено с тържествено откриване на форума и представяне на СОУ „Св. Паисий Хилендарски“ с неговата 158-годишна история, традиции и съвременни постижения.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button